Er zijn verschillende ruimtes om te spelen zoals:

Voor 0 – 1 jaar

De grote keuken is ingericht voor de baby’s en dreumesen, die nog graag bij de oppasmoeder in de buurt willen zijn. Zo nu en dan willen zij waarschijnlijk nog een klein slaapje doen tussen het spelen door. Dit kan in de box.

Voor hen is er ook veel speelgoed voor kijk-,  voel-,  luister- en speelplezier. Boxen en wipstoeltjes zijn aanwezig en zorgen voor veilig spelen en rusten.

Voor  1,5 tot 4 jaar

Een hele grote lichte veranda, die aan de keuken is aangebouwd. Het is een ruimte van 3,5 x 10 meter met een speelkeuken, poppenbedjes, schommelpaard, autogarage, boerderij met veel dieren, grote speeltafel waarop straten zijn geschilderd, blokken en nog veel meer.

 

 Voor 4 tot ...

Een nog grotere veranda (6 x 9 meter) met alles wat je maar bedenken kunt. Hier vind je oa.: constructiespeelgoed,  lego, kastelen met ridders, een groot Barbiehuis met personenlift, paardenstallen en garage, een grote speelkeuken, een poppenhuis, een teken- en kleurhoek, voetbaltafels, een houten speeltrein, een winkel met kassa, een kleine spelcomputer, sjoelbakken,  heel veel spelletjes en boeken.

Er staan twee TV-/DVD  - stereo-installaties ter beschikking. Er kan dus op een leuke film of muziek getrakteerd worden.

Eten en knutselen doen alle kinderen aan een gezamenlijke grote tafel.